ارتباط با کارشناس لایزرو در تگرام کلیک کنید!

مصاحبه لاتاری به چه زبانی است؟

لایزرو
توسط لایزرو
تاریخ انتشار

برندگان لاتاری معمولا بدون هیچ برنامه ریزی قبلی با موقعیت مهاجرت روبرو می‌شوند، به همین دلیل از قبل برنامه ای برای یادگیری و تسلط به زبان انگلیسی ندارند. در نتیجه زبان مصاحبه لاتاری یک نگرانی بسیار طبیعی برای برندگان لاتاری است.

بدون مراجعه به سفارت آمریکا و مصاحبه حضوری با افسر پرونده، امکان گرفتن ویزای لاتاری و ورود به آمریکا وجود ندارد. در ایران نیز سفارت آمریکا وجود ندارد و برندگان لاتاری باید به سفارت آمریکا در کشورهای ترکیه، امارات یا ارمنستان مراجعه کنند.

پس طبیعی است که برنده لاتاری نگران این موضوع باشد که افسر سفارت آمریکا با چه زبانی با او صحبت می‌کند. آیا برنده لاتاری می‌تواند به سوالات افسر پرونده جواب دهد؟ در این مقاله جواب این سوالات به صورت کامل بررسی خواهد شد. اگر شما هم به دنبال جواب این سوال هستید. تا انتهای این مقاله همراه لایزرو باشید.

زبان مصاحبه لاتاری آمریکا چیست؟

تمام کسانی که متقاضی ویزای آمریکا هستند، باید در یک مرحله به سفارت آمریکا مراجعه کنند و با افسر پرونده به صورت حضوری صحبت کنند. انجام این مرحله برای گرفتن ویزا اجباری است و نمی‌توانید آن را انجام ندهید.

حال این سوال پیش می‌آید که زبان مصاحبه به چه زبانی است؟ افسران سفارت آمریکا علاوه بر زبان انگلیسی، زبان کشوری را که در آن ساکن هستند، هم می‌دانند. به طور مثال افسران سفارت آمریکا در ترکیه، علاوه بر زبان انگلیسی، به زبان ترکی نیز مسلط هستند تا بتوانند با شهروندان آن کشور نیز صحبت کنند.

اگر هم افسران سفارت مسلط به زبان آن کشور نباشند، مترجمانی داخل سفارت وجود دارند که کار ترجمه همزمان صحبت ها را انجام می‌دهند. با این وضعیت، تکلیف برندگان لاتاری از ایران چیست؟ آمریکا که در ایران سفارت ندارند. پس برندگان لاتاری ایرانی باید با چه زبانی مصاحبه کنند؟

قبل از هر چیز باید بگوییم که هیچ جای نگرانی برای برندگان ایرانی لاتاری نیست. دولت آمریکا، سه سفارت آمریکا در ترکیه، ارمنستان و امارات را برای صدور ویزای ایرانیان در نظر گرفته است. افسران این سفارت ها علاوه بر زبان انگلیسی، به زبان فارسی نیز مسلط هستند.

بهتر است بدانید: تقویم و زمان‌بندی برندگان لاتاری: چه کاری در چه زمانی باید انجام شود؟

مصاحبه لاتاری در سفارت آمریکا به زبان فارسی

هنگامی که به یکی از سفارت های آمریکا در ترکیه، ارمنستان یا امارات مراجعه کنید. می‌توانید در داخل سفارت زبان مصاحبه خود را انتخاب کنید و نوبت دهی شما برای اساس زبان مصاحبه خواهد بود.

افسران این سفارت ها کاملا به زبان فارسی مسلط هستند و به راحتی می‌توانید با آن‌ها فارسی صحبت کنید. در صورتی که افسر پرونده به زبان فارسی مسلط نبود، می‌توانید تقاضای مترجم کنید و مترجم در اختیار شما قرار داده خواهد شد. پس هیچ جای نگرانی نیست.

انتخاب زبان مصاحبه در داخل سفارت انجام می‌شود، پس نیاز نیست که در جای دیگر اعلام کنید که به زبان انگلیسی مسلط نیستید.

زبان مصاحبه لاتاری در سفارت های دیگر آمریکا

مصاحبه لاتاری فقط در سه سفارت آمریکا در ارمنستان، ترکیه و امارات به زبان فارس انجام می‌شود. اگر به جز این سه کشور، به سفارت آمریکا در یک کشور دیگر مراجعه کنید، یا باید به زبان انگلیسی مسلط باشید یا زبان آن کشور را بلد باشید.

به طور مثال اگر به سفارت آمریکا در قطر مراجعه کنید، باید یا به زبان انگلیسی مسلط باشید و یا اینکه زبان عربی بدانید.

مصاحبه لاتاری به فارسی باعث رد شدن می‌شود؟

هیچ شرطی وجود ندارد که برنده لاتاری باید حتما زبان انگلیسی بداند. شما با برنده شدن در لاتاری و نداشتن مشکل امنیتی، صلاحیت گرفتن ویزای لاتاری را دارید. افسر به هیچ وجه نمی‌تواند شما را به خاطر ندانستن زبان انگلیسی رد کند.

در نتیجه با خیال راحت مصاحبه به زبان فارسی را انتخاب کنید و مطمئن باشید که زبان مصاحبه هیچ تاثیری در صادر شدن یا نشدن ویزا ندارد. اتفاقا اگر به زبان انگلیسی مسلط نباشید و مصاحبه به زبان انگلیسی را انتخاب کنید، امکان این وجود دارد که متوجه سوالات افسر نشوید و به همین دلیل در مصاحبه لاتاری رد شوید.

اگر قرار بر این بود که مصاحبه لاتاری به فارسی موجب رد شدن شما شود، هیچوقت امکان مصاحبه به زبان فارسی در اختیار شما قرار نمی‌گرفت. مگر می‌شود امکانی در اختیار شما قرار بگیرد و همان امکان موجب رد شدن شما بشود؟

مصاحبه لاتاری را به چه زبانی انجام دهم؟

اگر به زبان انگلیسی نیز مسلط هستید، به صورت دلخواه می‌توانید به فارسی یا انگلیسی مصاحبه کنید. اما توجه کنید که معمولا افسران سفارت آمریکا از ایالت های مختلف آمریکا هستند و با لهجه های مختلف صحبت می‌کنند و در ضمن امکان خراب بودن یا نارسا بودن بلندگوی باجه مصاحبه نیز وجود دارد.

مصاحبه لاتاری نیز فقط یک بار اتفاق می‌افتد. پس اگر واقعا به زبان انگلیسی مسلط نیستید و تجربه مکالمه زیاد ندارید، توصیه می‌کنیم که چنین ریسکی نکنید و مصاحبه به زبان فارسی را انتخاب کنید. گاهی اوقات دیده شده است که برندگان لاتاری به دلیل استرس زیاد نتوانسته اند به خوبی متوجه صحبت های انگلیسی افسر پرونده شوند و همین باعث شده که نتوانند به خوبی سوالات را جواب دهند.

برخی اوقات نیز برندگان لاتاری به شکل اشتباهی انگلیسی صحبت کرده اند و افسر در فهمیدن منظور آن‌ها دچار سوتفاهم شده است.

فقط خود شما می‌دانید که چقدر در مکالمه به زبان انگلیسی مهارت دارید، بنابراین اگر واقعا تسلط کافی ندارید. به شما توصیه می‌کنیم که بر روی شانس بزرگ خود ریسک نکنید و حتما مصاحبه به زبان فارسی را انتخاب کنید.

در مصاحبه به زبان فارسی، هر جا که متوجه حرف های افسر نشدید، می‌توانید از مترجم نیز کمک بگیرید و همین مساله شما را در مصاحبه بهتر کمک خواهد کرد.

انگلیسی صحبت کردن افسر در مصاحبه فارسی لاتاری

اگر افسر پرونده در هنگام مصاحبه فارسی لاتاری، به هر دلیلی به زبان انگلیسی صحبت کرد. می‌توانید محترمانه از او تقاضا کنید که سوال خود را به زبان فارسی بپرسد. هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و افسر نیز همین کار را انجام خواهد داد.

اگر به زبان انگلیسی مسلط نیستید، هیچ اجباری وجود ندارد که هنگام مصاحبه فارسی، به زبان انگلیسی صحبت کنید. پس برای اینکه سوتفاهمی پیش نیاید. از افسر بخواهید که به زبان فارسی صحبت کند و نیازی نیست که انگلیسی صحبت کنید.

سخن پایانی

در این مقاله به صورت خیلی خلاصه و سر راست توضیح دادیم که مصاحبه لاتاری در سفارت آمریکا به زبان فارسی نیز انجام می‌شود و برندگان لاتاری نباید نگران این موضوع باشند که مصاحبه لاتاری به چه زبانی است؟

در مقاله به صورت کامل در مورد مصاحبه لاتاری به زبان فارسی توضیح دادیم و بیان کردیم که چگونه و در کدام سفارت ها می‌توانید به زبان فارسی با افسر پرونده صحبت کنید. در ضمن به چند سوال مهم و پرتکرار برندگان لاتاری در مورد زبان مصاحبه نیز پاسخ دادیم.

امیدواریم با خواندن این مطلب، اطلاعات کافی در مورد این موضوع را کسب کرده باشید. در صورت داشتن سوالات بیشتر می‌توانید آن را در قسمت نظرات از ما بپرسید.

دیگر مقالات مرتبط
نظرات