تقریبا همه برندگان لاتاری میدانند که تکمیل فرم DS260 اولین مرحله از کارهای یک برنده لاتاری است. اما بعضی از آنها نمیدانند که مراحل بعد از ارسال فرم DS260 چیست. در نتیجه بعد از تکمیل و امضای فرم DS260، دچار سردرگمی میشوند و سوال اصلی آنها این است که حالا باید چه کاری انجام دهیم؟
اگر بخواهیم به صورت خلاصه بگوییم، بعد از تکمیل فرم DS260 باید منتظر دریافت نامه دعوت به مصاحبه باشید و قبل از رفتن به مصاحبه حضوری در سفارت آمریکا، یک سری از کارها را در ایران کامل کنید. یک سری نکات طلایی وجود دارد که اغلب برندگان از آنها بی اطلاع هستند و موسسه های مهاجرتی این نکات مهم و کلیدی را تنها به مشتریان طرف قرارداد خود میگویند و ما قصد داریم در این مقاله هرآنچه که برای مراحل بعد از ارسال فرم DS-260 نیاز است بدانید را به شما بگوییم.
پس اگر میخواهید تمام مراحل بعد از ارسال فرم DS260 را با جزییات کامل بدانید. توصیه میکنیم که تا انتهای این مقاله با لایزرو همراه باشید.
یکی از مدارک مهمی که برندگان لاتاری به آن نیاز دارند، کارت واکسن بین المللی است که نشان میدهد برنده لاتاری طبق قوانین آمریکا واکسینه شده است. این کارت واکسن باید در مرحله مدیکال لاتاری، به پزشک معتمد سفارت ارائه شود.
مراحل گرفتن کارت واکسن بین المللی، در ایران قابل انجام است و در مقاله ای آن را به طور کامل توضیح داده ایم. از آنجا که امکان دارد گرفتن کارت واکسن، مدت زمانی طول بکشد، توصیه میکنیم که گرفتن آن را به لحظات آخر نیندازید.
بعد از ارسال فرم DS260، به دنبال پیگیری کارهای مربوط به کارت واکسن بروید. به این ترتیب یکی از مدارک مهم برندگان لاتاری را جمع آوری خواهید کرد و بعدا به خاطر آن استرسی را تحمل نخواهید کرد.
اگر به هر دلیلی خودتان فرم DS260 را تکمیل کردهاید و برای تکمیل آن از افراد باتجربه کمک نگرفته اید. توصیه میکنیم که در فاصله انتظار برای دعوت به مصاحبه، حتما اطلاعات ثبت شده در فرم را با یک کارشناس با تجربه بررسی کنید.
برخی اوقات اشتباهاتی را به دلیل عجله، بی دقتی یا نداشتن آگاهی انجام میدهید، که شاید خودتان هیچوقت متوجه آن نشوید. ولی یک کارشناس با تجربه، با نگاه به فرم شما میتواند اشتباهات احتمالی را تشخیص دهد و آن را به شما بگوید.
این مرحله اجباری نیست، اما خیال شما را از هرگونه خطای احتمالی و دردسر ساز راحت میکند. توجه کنید که اشتباهاتی وجود دارند که به هیچ وجه قابل جبران نیستند و اگر آنها را انجام داده باشید، احتمال رد شدن شما در مصاحبه لاتاری وجود دارد.
اگر اشتباه را قبل از رفتن به مصاحبه لاتاری پیدا کنید، امکان ویرایش فرم DS260، حتی بعد از امضا و ارسال فرم نیز وجود دارد. فقط کافی است که مراحل آنلاک فرم DS260 را انجام دهید و اطلاعات ثبت شده در فرم را ویرایش کنید.
برای خواندن اطلاعات بیشتر، میتوانید مقاله ویرایش اطلاعات فرم DS260 (آنلاک فرم) را بخوانید.
پرونده برندگان لاتاری از ماه اکتبر (مهر ماه) به جریان میافتد. شما میتوانید از شهریور ماه، به صورت ماهانه ویزا بولتن آمریکا را چک کنید و از خبرهای جدید آگاه شوید. در ویزا بولتن به برندگان لاتاری اطلاع داده میشود که پرونده کدام کیس نامبرها به جریان افتاده یا اصطلاحا کارنت شده است.
در صورتی که متوجه شدید، کیس نامبرتان کارنت شده است. توصیه میکنیم که هر چند روز یک بار پرونده الکترونیکی یا ایمیل خود را چک کنید تا متوجه دریافت نامه دعوت به مصاحبه شوید. البته به صورت وسواسی اقدام به این کار نکنید!
گاهی اوقات کیس نامبر شما کارنت میشود، اما چند ماه بعد نامه دعوت به مصاحبه لاتاری را دریافت میکنید. بنابراین صبر داشته باشید و منتظر بمانید. میدانیم که این انتظار آزار دهنده است، اما چاره دیگری جز چک کردن منظم ایمیل و پرونده الکترونیکی خود ندارید.
در سایت لایزرو، مقالاتی درباره ویزا بولتن آمریکا، نحوه کارنت شدن کیس نامبر لاتاری و مدت زمان انتظار برای دریافت نامه دعوت به مصاحبه لاتاری وجود دارد. توصیه میکنیم که برای دریافت اطلاعات بیشتر، این مقالات را بخوانید.
در مقاله های قبلی به میزان تمکن مالی لاتاری و نحوه تهیه آن اشاره کردهایم که میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر آن را بخوانید. اگر در حساب بانکی خود، پول کافی برای گرفتن گواهی تمکن مالی لاتاری را ندارید. میتوانید در فاصله تکمیل فرم DS260 تا زمان مصاحبه لاتاری، به فکر تهیه این پول باشید.
شما میتوانید این پول را از دوستان و آشنایان خود به مدت یک روز قرض بگیرید یا برای تهیه آن وام بگیرید. فرصتی که بین زمان تکمیل فرم تا روز مصاحبه وجود دارد، بهترین وقتی است که میتوانید به فکر تهیه این پول باشید.
درست است که برندگان لاتاری حتی بدون دانستن زبان انگلیسی هم میتوانند ویزای لاتاری بگیرند و وارد آمریکا شوند. اما مسلما برای داشتن یک زندگی خوب در آمریکا، نیاز به دانستن زبان انگلیسی دارید، وگرنه نمیتوانید به خوبی با زندگی جدید خود سازگار شوید و یک شغل مناسب پیدا کنید.
مدت زمان موجود بین تکمیل فرم DS260 تا روز مصاحبه را هدر ندهید و از این فرصت برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی خود و مسلط شدن بر این زبان کمک بگیرید. حتی اگر نتوانید ویزا بگیرید، این مهارت ها باز هم به کار شما میآید و وقت و هزینه شما به هدر نخواهد رفت.
بعد از اینکه نامه دعوت به مصاحبه لاتاری را دریافت کردید، دو مرحله از مراحل بعد از ارسال فرم DS260 را باید در خارج از کشور انجام دهید :
توصیه میکنیم که یک هفته قبل از زمان مصاحبه، نوبت مدیکال دریافت کنید و معاینات پزشکی را زیر نظر پزشک معتمد سفارت انجام دهید. برای آشنایی بیشتر با مراحل مدیکال لاتاری و لیست آزمایشات آن، توصیه میکنیم که مقاله صفر تا صد مدیکال لاتاری را بخوانید.
برای آشنایی بیشتر با مصاحبه لاتاری نیز، میتوانید مقاله همه چیز در مورد مصاحبه لاتاری در سفارت آمریکا را بخوانید.
سخن پایانی
از آنجا که فاصله زمانی بین تکمیل فرم DS260 تا مصاحبه در سفارت آمریکا، برای بعضی از برندگان لاتاری زیاد میشود و حتی به هشت ماه یا بیشتر هم میرسد. کلافگی و خسته شدن از انتظار یک مساله طبیعی است.
همین خستگی باعث نگرانی آنها میشود و حس میکنند که شاید به دلیل عدم آگاهی، کارهایی را انجام ندادهاند. به همین دلیل برای آنکه خیال برندگان لاتاری راحت باشد، مطلبی را در مورد این موضوع نوشتیم و کلیه کارهایی را که بعد از تکمیل فرم DS260 باید انجام دهید، برای شما لیست کردیم.
اگر تمام این مراحل بعد از تکمیل فرم DS260 را با موفقیت پشت سر بگذارید، با گرفتن ویزای آمریکا وارد آمریکا خواهید شد و میتوانید زندگی جدید خود را در این کشور شروع کنید. پس نگران نباشید و سعی کنید در تمام مراحل صبر و آرامش کافی داشته باشید. با آرزوی بهترین ها برای شما مخاطب عزیز!